Вокална формация „Бънджи сингърс”

Художествени Формации

Детска вокална формация „БънджиСингърс” е създадена през 1999 година. С децата работят художествен екип от ръководители Тома Езекиев, Мариянка Езекиева, Радина Езекиева, Дарина Христова.

Приемът на децата става с предварително прослушване, а репетициите и подготовката се осъществява в студио, оборудвано с професионална техника.

Във формацията има четири възрастови групи:

  • Подготвителна  група – от 3 до7 години
  • Малка група-от 7 до 12 години
  • Голяма група –от 12 до 18 години
  • След 18 години

Репертоарът е изключително разнообразен и включва детски песни, популярна и естрадна музика на български и чужди изпълнители, модернизиран фолклор. Със своето творчество за развитието на групата са допринесли: композитораНелко Коларов, текстописците  Цветелина Николова и актрисата Вера Стойкова, авторите на аранжименти Илиян Илиев, Стоян Стоянов, Йордан Данев и Петър Песев., дизайнерите Женя Димчева и Миро.

Многобройни са концертните участия на формация „Бънджи сингърс”, която има много записи и телевизионни предавания в местни и национални радиа и телевизии. Традиционно се представя с програми в курортните комплекси по Черноморието. Формацията има множество престижни награди от национални и международни конкурси.

През 2010 година ВФ „Бънджи сингърс” чества 10 години от създаването на формацията с концерт в Летен театър – Варна.